Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 36 | newer

  0 0


  Det är en tid för avtackning av det gamla och historiska, för invigning och anpassning till det nya och moderna, i Stockholm. 2012 invigdes Friends Arena, en arena av nästan unikt slag i europeiska mått mätt, och i augusti 2013 är det dags för Tele2 Arena i Globenområdet att öppna sina dörrar ordentligt. Tele2 Arenas invigningskalas hålls 24 augusti 2013 med en festival.


  24 augusti 2013 äger den officiella invigningen av Tele2 Arena rum, vilket innebär ett stort invigningskalas fokuserad på att skapa festivalkänsla. För första gången på samma scen under samma kväll kommer tre av Sveriges största liveakter att spela: Kent, Lars Winnerbäck och Robyn.

  Tele2 Arena  | 425-690:- + serviceavgift | ticnet.se 


  0 0
 • 07/31/13--07:48: Popaganda 2013

 • Efter ytterligare en succéfestival 2012, och ett mycket uppskattat och uppmärksammat artistsläpp på Trädgården i Stockholm i slutet av maj, har Popaganda 2013 nu helt slagit fast tid, lineup och allt det som krävs för att återigen skänka färg till den kommande gråa hösten i Stockholm. Popaganda 2013 går av stapeln 30-31 augusti 2013, på Eriksdalsbadet i Stockholm precis som vanligt.


  På Popaganda 2013 spelar: Håkan Hellström, The xx, Hot Chip, Noah & The Whale, Jessie Ware, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Jens Lekman, El Perro Del Mar, Kate Nash, MS MR, Sibille Attar, Amason, Taken by Trees, Chlöe Howl, Syket, Beatrice Eli, Makthaverskan och Systraskap


  Eriksdalsbadet | 495-750:- + serviceavgift | popaganda.se 


  0 0
 • 07/31/13--08:04: Lil Wayne i Globen

 • 109. Det är siffran som till slut tog Elvis bort från en av sina troner, och den som klargjorde att Lil Wayne officiellt hamnat på Billboard Hot 100 fler gånger än Elvis gjorde totalt mellan 1958 och 2003. Tha Carter IV var det senaste album som Lil Wayne släppte, i 2011, och var det mest säljande albumet under året efter att ha sålt 964000 exemplar under dess första veckan. Under hösten 2013 åker Lil Wayne ut på sin allra första fullskaliga Europaturné.


  Aktuell under 2013 med sitt tionde studioalbum I Am Not A Human Being 2 kommer Lil Wayne att uppträda i Globen i Stockholm 24 oktober 2013.


  Globen | 425-740:- + serviceavgift | ticnet.se 


  0 0


  Det är behagligt, oklanderligt kryddat med mer blås än tidigare och mer världslig soul än amerikansk funk, och det är precis så som det ska vara när Charles Bradley bjuder in till fest. Han var över 60 år när debutalbumet släpptes 2011, ett album som bjöd på storstilad retrosoul och som satte Charles Bradley på kartan som en av genrens absoluta levande juveler. I oktober 2013 spelar Charles Bradley And His Extraordinaires på Nalen i Stockholm.


  Charles Bradley föddes i Gainesville, Florida i 1948, växte upp i Brooklyn, New York tillsammans med sin mormor efter att hans mor lämnat honom vid åtta månaders ålder, och insåg soulens kraft på riktigt i 1962 när han såg James Brown sjunga på Apollo Theatre. Charles Bradley And His Extraordinaires spelar på Nalen i Stockholm 15 oktober 2013.


  Nalen Scen | 300:- + serviceavgift | Tickster


  0 0


  I samband med att Debaser flyttar över till Hornstull och Strand skrivs det sista kapitlet för Debaser Slussen. För Debaser är Strand alltså ett helt nytt kapitel, och för Strand och Stockholm är Def ett nytt koncept. Med fokus på Stockholm och Sverige men med hjälp av världen runtomkring ska Def skapa en scen främst för huvudstadens och landets bästa och främsta, en plats för musik och konst att få växa fritt och uttryckas utan begränsningar. Def har premiär i augusti 2013 med Savage Skulls som huvudakt.


  Def är en hybrid, en blandning, av all möjlig musik född från den elektroniska musikvärldens skärpa och hiphop-världens tyngd, och klubbens tematik skiftar och svajar mellan musikstilarna från kväll till kväll. På klubbens premiärkväll kommer Stockholm att stå i fokus, och framför allt två av dess mest bas-älskande dansakter: Savage Skulls och Phat Deuce.


  Debaser Hornstulls Strand | Fri entré; 120:- efter kl.22 | 20 år | debaser.se 


  0 0
 • 07/31/13--08:44: Bruno Mars i Globen

 • Bruno Mars är Peter Gene Hernandez, och Peter Gene Hernandez är Bruno Mars. Med ett finger i musik som utgör genrer som pop, reggae, soul, R&B, funk, jazz, blues, rock är den 27 år gamla Honolulu-sonen en sann stjärna, med stora radiosinglar och Grammy-vinnande musik. För första gången kommer Bruno Mars som soloakt, för en egen spelning, till Sverige i november 2013.


  Bruno Mars släppte sitt debutalbum Doo-Wops & Hooligans 2010 och dess uppföljare Unorthodox Jukebox under 2012, bägge till stort jubel från hans publik och som resulterade i enorma försäljningssuccéer. 3 november 2013 spelar Bruno Mars i Stockholm.


  Globen | 380-590:- + serviceavgift | ticnet.se 


  0 0


  Nu kan man dricka ett ovanligt specialrostat kaffe på PUB - i maj fick nämligen populära Espressino på Götgatan ett nytt syskon i city. Espressino PUB samarbetar med det svenska rosteriet Select Origin Coffee, och kaffet bryggs på en maskin som är först av sitt slag i Sverige.


  Som espressobar har Espressino på PUB hittat en helt egen nisch på Stockholms kaffehimmel. Istället för att haka på det italienska tåget hela vägen ut drivs kaffebaren tillsammans med det svenska mikrorosteriet Select Origin Coffee som grundades 2010 och rostar på australiensiskt vis, med inspiration och erfarenhet från Sydney. Fokus ligger just på kaffet, som rostas någonstans mellan det mörka italienska och ljusa skandinaviska. Tanken är att få ett smakrikt kaffe utan bränd eller bitter eftersmak, och att det ska vara rostat med passion och omsorg.


  Till konceptet hör också själva kaffemaskinen, Sveriges första Spirit-espressomaskin från holländska Kees van der Westen som hanteras av Select Origins egen barista Bernie. För den som är sugen på att testa någon av blandningarna hemma finns de att köpa med sig på påse. Annars är Espressino öppet för alla som är sugna på att ta en lätt lunch, smaka på något av bakverken från kafédisken eller titta på folk från sommaruteserveringen på Hötorget. Espressino finns att hitta på varuhusets entréplan.


  Mer information och bilder: Espressino PUB, Espressino Götgatan


  0 0


  Varje vecka händer det grejer i Tullhus 2 där den hemlighetsfulle fransosen Mr. French huserar och bjuder på häng från eftermiddag till kväll. Restaurangen har i sann Gatsby-anda etablerat sig som ett lika mystiskt som socialt hak med förstklassigt läge, och förmågan att hitta på events är knappast längre någon hemlighet. Missa inte de återkommande tema-eventen som ger ännu bättre tillfälle att njuta av stans bästa utsikt med kontinentala fläktar från Frankrike till New York via Miami. Med allt från lyxigt tilltugg till DJ:s på plats passar det gott för en AW eller trevligt kompishäng. För att göra det lättare att ha koll på de olika dagarna håller vi dig uppdaterad på säsongens schema och olika händelser här.


  Onsdagar Ostron och champagne. Ostronvagnen rullas ut i loungen med fina priser på champagne och ostron. Kl. 16-21.
  Fredagar Grill i bardelen (så länge vädret tillåter). Kl. 16-21.
  Söndagar DJ-trion Troy Douglas spelar. Kl. 17-22.  Mer information och bilder: Mr. French


  0 0


  I augusti gästas välbesökta Fredriksborg Hotell & Restaurang av flera kända artister som kommer att göra spelningar i det gröna med havet och den forna försvarsanläggningens historiska byggnader som kuliss.


  Sedan Fredriksborg Hotell & Restaurang öppnade veckan efter midsommar har tillströmningen av gäster och besökare varit stor. Nu får Fredriksborg celebert besök av Ebbot Lundberg, tidigare sångare i gruppen Soundtrack of Our Lives och Magnus Carlson från Weeping Willows, som sjunger egna låtar och tolkar såväl klassiker som bortglömda favoriter under två spelningar den 21 och 22 augusti.


  Redan i mitten av augusti ställer sångerskan och konstnären Sara Varga ut sin konst i den murade fästningen "Smörasken". Sara Varga öppnar vernissagen den 11 augusti klockan 18.00 och avslutar kvällen med en spelning med fri entré. Hennes utställning kommer att vara öppen dagligen mellan klockan 12-16 fram till den 1 september.  Biljetter till Ebbot Lundberg och Magnus Carlson spelning går att köpa på Fredriksborg: info@fredriksborghotel.se samt på www.ticnet.se. Konserten börjar klockan 19.00 den 21 och 22 augusti med insläpp från klockan 17.00. Biljettpris från 195 kronor.


  För de som köper inträdesbiljett med transport den 21 augusti avgår båten till Fredriksborg från Strömkajen, kajplats 12, klockan 17.00. Buss från Fredriksborg avgår klockan 22.00.


  För mer information och bilder: Fredriksborg Hotell & Restaurang


  0 0


  Onsdagen den 7 augusti kl 12.00 startar Jupiters årliga vip-sommarrea. För dödliga gäller den 8:e. Som tur är så är du som läser WhatsupSthlm välkommen som vip. Och precis som alltid lönar det sig att komma i tid. De tre första som köper en kostym (gäller tre stycken för varje butik!) får den nämligen för bara 500 kr!


  Och vinner du inte tävlingen kommer butikerna att vara uppfyllda med vårens plagg från märken som Tiger, NN07, Paul Smith, Adverb, Stone Island, Mauro Grifoni och många fler till priser med upp till 50 % rabatt. Både på kläder och accessoarer.


  Mer information och bilder:

  Jupiter Norrlandsgatan

  Jupiter Sturegallerian

  Jupiter Hornsgatan


  0 0


  Återigen har det blivit dags för Stockholms Kulturfestival att förvandla gator och torg till en sex dagar lång och fullspäckad kulturfest. Variationen är svår att ta miste på när Sergels torg med omnejd intas av allt från gatuteater till Stockholms största dansgolv på Gustav Adolfs torg. Bland annat bjuds det på en specialproducerad Velvet Underground-konsert med Nina Persson, Ebbot Lundberg och Magnus Carlson, Grammy-nominerad salsa på Brunkeberg samt Europas största ungdomsfestival i Kungsträdgården. Missa inte heller författarsamtal, internationella gäster, världens längsta bokbord och mycket mer, och kom ihåg att festivalinträdet är helt gratis!


  Datum: 13-18 augusti 2013


  Mer information och program: http://kulturfestivalen.stockholm.se/ 


  0 0


  Den 22 augusti är det dags för humor och trolleri i smått legendarisk kombination när magikern och mentalisten Max Maven kommer till Magic Bar med föreställningen In Concert. Max Maven har kryddat magikonsten med underhållning på amerikanska ståuppklubbar sedan flera decennier tillbaka, men många känner säkert även igen honom från det svenska 90-talsprogrammet Magiskt. Den här gången bygger han vidare på sina mentalistshower från 80-talet, och värmer upp inför föreställningen gör trollkarlen Carl Tillenius. För 180 riksdaler lär du få en både underhållande och magisk upplevelse med en hel del tankeläsning på köpet. För denna spe­ci­ella kväll har Magic Bar skapat två olika menyer  för att lyfta din upp­le­velse ytterligare ett snäpp högre.


  Mer information och bilder: Magic Bar


  0 0
 • 08/15/13--01:29: Sura tider på Tennstopet

 • Nu är det dags för alla surströmmingsälskare att samlas på anrika Tennstopet vid Odenplan och äta deras beryktade surströmming, något som enligt gammal tradition görs, just idag, den 15 augusti varje år. På Tennstopet har surströmmingstraditionen hållits vid liv sedan 1972, men redan när restaurangen låg i de gamla Klarakvarteren kunde man få den omtalade fisken serverad. Surströmming hör trots allt till en av våra äldsta traditioner, och numera firas dagen på Tennstopet av omkring 700 entusiaster. För den som inte räds lite sur odör leder de välkända doftspåren med andra ord till korsningen Dalagatan/Odengatan även i år.


  Mer information och bilder: Tennstopet  0 0


  Pieter Hugo växte upp i ett land präglat av rasmotsättningar. Under apartheid i Sydafrika ansågs bara vita vara fullvärdiga medborgare medan de svarta blev segregerade, marginaliserade och illa behandlade. Pieter Hugo har engagerat sig i att fotografera de underrepresenterade. Han porträtterar personer med albinism, kringvandrande grupper som visar upp tämjda hyenor för att tjäna pengar, skådespelare i världens tredje största filmindustri och spåren efter folkmordet i Rwanda.


  Pieter Hugo, This Must Be the Place, 30 augusti - 24 november, 2013


  Pieter Hugo arbetar framförallt med porträtt inom den dokumentära genren. Han har en lång rad utställningar bakom sig och han har fått ett stort antal utmärkelser, bland annat under World Press Photo (2006). Pieter Hugo har utkommit med en rad uppmärksammade böcker och han är representerad i betydande samlingar på museer runt om i världen.


  - I grund och botten är det människans natur som intresserar Pieter Hugo. Han sätter ofta fokus på olika slags fenomen eller problem som väcker frågor om tillhörighet och exotism. Inte sällan fungerar hans fotografier som speglar där vi tvingas ifrågasätta vår egen blick, genom hur vi uppfattar Hugos bilder, säger Min-Jung Jonsson, utställningsansvarig, Fotografiska


  Som vit man i Sydafrika är just tillhörighet en fråga Pieter Hugo brottas med.


  - Det är mitt hemland, jag är afrikan och känner mig som en afrikan, men om du frågar någon i Sydafrika får du garanterat ett nekande svar. Jag stämmer inte in i den sydafrikanska sociala topografin och det är en bidragande drivkraft till varför jag blev fotograf, förklarar Pieter Hugo


  Pieter Hugo arbetar konsekvent med en Hasselbladskamera. Ett medvetet val eftersom det skapar ett stillsamt och kontemplativt förhållningssätt som kräver förtroende och en dialog med de personer som han möter och porträtterar. Sydafrikanen David Goldblatt och ryssen Boris Mikhailov är två fotografer som har influerat och inspirerat Hugo.


  I utställningen This Must Be the Place presenteras för första gången verk från Pieter Hugos hela konstnärskap.


  Looking Aside påbörjades 2003 och är Hugos första egna projekt. I en serie porträtt konfronteras vi som betraktare med åsidosatta människor som gör oss obekväma och får oss att sänka blicken. I serien ser vi personer med albinism, blinda och äldre människor tillsammans med bilder på hans egen familj och sig själv.


  Året därpå besöker Pieter Hugo Rwanda tio år efter folkmorden vilket resulterar i Vestiges of a Genocide; en serie bilder som visar fragment och spår efter ett av mänsklighetens mest fasansfulla brott. Avsaknaden av mänskligt liv i bilderna är oroväckande närvarande.


  The Bereaved från 2005 är en serie bilder där Pieter Hugo vänder kameran mot personer som har dött i sjukdomar relaterade till AIDS. Genom att sätta namn på dessa personer utmanar han den annars anonyma statistiken.


  När en vän skickade en mobilbild till Pieter Hugo föreställande en man med en hyena resulterade detta i The Hyena & Other Men, ett projekt han genomförde 2005-2007, som blivit ett av hans mest uppmärksammade. Hugo följer en grupp gatuartister som reser runt i Nigeria med tama hyenor, ormar, apor och andra vilda djur för att visa upp och tjäna sitt levebröd.

  I serien Nollywood från 2008-2009 undersöker han den största filmindustrin i världen efter Hollywood och Bollywood. Den ligger i Nigeria och här spelas det in mellan 500 och 1000 filmer varje år. Filmer som bygger på en flera hundra år muntlig tradition med centrala teman som romantik, trolldom, mutor och prostitution. Hugo fascinerades av den här världen där vardag och fantasi flyter in i varandra.


  I serien Permanent Error från 2009-2010 porträtterar han unga män och kvinnor som lever på en soptipp i utkanten av Accra i Ghana. I ett helvete av farliga och giftiga ångor lever och arbetar barn, ungdomar och vuxna med att sortera trasiga datorer och annan elektronikskrot som forslats dit från västvärlden, ett slags ändhållplats för vår konsumtion.


  I boken Hell ställer han sig själv och sina vänner i fokus. Han gör det genom att korrigera färger och kontraster. Han neutraliserar hudfärgen och lyfter fram hudens åldrande, skavankerna, i motsats till de förskönande schablonartade bilder som vi är vana vid att se.


  - Jag vill visa på människors likheter. Vi är inte vita eller svarta, vi kan alla bli outsiders, säger Pieter Hugo


  Serien Kin från 2011 är en personlig reflektion över den sociala komplexitet som råder i dagens Sydafrika, post-apartheid. Privata bilder på hans gravida fru och nyfödda barn varvas med öppna landskap och referenser till historiska platser.


  Pieter Hugo, This Must Be the Place, 30 augusti - 24 november, 2013


  Mer information och bilder: Fotografiska


  0 0


  I samband med att Åhléns City i Stockholm inviger Nordens största skönhetsavdelning ger man, tillsammans med Match.com, för första gången sina besökare möjlighet att delta i Doftdejting. Enligt en färsk studie som leds från Max Planck-institutet i Tyskland och som involverar forskare från Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet, kan doften vara avgörande vid valet av partner.


  Fredag den 23 augusti öppnar Åhléns City i Stockholm Nordens största skönhetsavdelning och doftrum. För att fira öppningen presenterar Åhléns nu ett helt nytt sätt att hitta en potentiell partner - med hjälp av luktsinnet. Genom att träffas på plats på Åhléns City och välja en favoritdoft, matchas singlar med varandra.


  - Vi hoppas att några näsor finner varandra och att alla som kommer på vår doftdejting lär sig mer om dofter och hur man bygger upp en doftgarderob, säger Anne Högberg, skönhets- och doftexpert på Åhléns.


  Doftdejtingen lanseras genom ett Facebookevent där intresserade får mer information om hur man anmäler sig. För mer info om eventet gå till: https://www.facebook.com/events/546333012103928/


  Om Åhléns Citys nya doftrum och skönhetsavdelning
  Fredag 23 augusti öppnar Åhléns City Nordens största skönhetsavdelning med en yta på 2500 kvm. Åhléns City i Stockholm har cirka 13 miljoner besökare per år vilket gör det till den mest besökt platsen i Stockholm efter Centralstationen.


  En unik skönhetsmiljö om 2500 kvm
  350 kvm doftyta
  65 makeupartister
  50 hudterapeuter och ett flertal manikyrister
  20 doftexperter i doftrummet
  Frisörer och Personal Shopping (plan 4)
  Över 90 varumärken inom damdofter
  Över 60 varumärken inom herrdofter


  0 0
 • 08/15/13--08:13: Kräftveckor på Tennstopet

 • Fram till 25 augusti kan du ha kräftskiva på Tennstopet. Tennstopet erbjuder både en "klassisk" skiva och en skiva med extra tillbehör. Som sig bör ingår hattar, haklappar och vishäfte. Skål!


  Meny (minst 2 personer):


  Klassisk skiva:
  1/2 kilo svenska kräftor med tillbehör: västerbottenpaj, stuvade kantareller i smördeg, kryddost, hårt bröd och rostat surdegsbröd
  395 kr/person


  Skiva med lite extra:
  1/4 kilo kräftor med tillbehör: västerbottenost, kryddost och bröd
  Kräftsoppa
  Biffstek med smörstekta kantareller
  Crème brûlée
  495 kr/person


  Du kan även beställa hem en kräftskiva, med eller utan cateringpersonal.


  0 0  VICE har parat ihop sig med det brittiska streetwear-märket Boxfresh och skapat en ny nattlivsdokumentär för musikkanalen Noisey.com . Serien följer brittiska DJ:n och producenten Dismantle när han besöker, och testar, nattlivet och smakar av musikscenen i fem av världens mest spännande klubbstäder.


  De första två avsnitten utspelade sig i Stockholm där Dismantle träffade DJ:n och en av grundarna till Studio Barnhus, Kornel Kovaks, samt Lina Lundemo, Brittiska DJ-kollegan Jackmaster och aktuella svenska DJ-duon Y+M. Avsnitten kan ses här .


  I tredje avsnittet åker Dismantle till Berlin där han möter upp lokala profiler och smakar av stadens största och hårdaste klubbar.


  Inlägget sponras av VICE.


  0 0
 • 08/19/13--02:17: Yoga i det fria

 • I augusti kommer alla yogaintresserade få chansen att testa utomhusyoga i Nacka Strand med Maria Bonnici från Njuta Spa som lärare. Varje pass är 90 minuter långt och hålls under bar himmel med utsikt över vattnet, ett somrigt tillfälle att prova på Marias yoga och träffa henne inför höstens privata yogaträning. Är du nyfiken blir det alltså två provtillfällen i det fria innan terminen sätter igång. Glöm inte att föranmäla dig och ta med egen matta samt passande kläder för augustikvällarna. Kurserna drar sedan igång i september för alla som vill lära sig yoga och även kunna träna hemma på egen hand.


  Mer information om eventet: https://www.facebook.com/events/371169626344820/

  Mer information och bilder om stället: Njuta Spa


  0 0


  Efter tre decennier återvänder den svenskfödde konstnären och nattklubbsentreprenören Andre Saraiva till sitt hemland. Med sig har han konstutställningen "Back to Sweden" vilket blir hans första utställning i Sverige någonsin. I samband med utställningen på Steinsland Berliner kommer han även att ta hit den franska omtalade klubben som han har varit med och grundat - Le Baron.


  André Saraiva är född och uppvuxen i Uppsala, där han tillbringade sina tio första år. Efter vistelser i Paris, New York och Tokyo har André nu bestämt sig för att förverkliga en dröm och genomföra en utställning i hemlandet Sverige.


  I samarbete med ABSOLUT kommer Andrés Stockholms-besök att inkludera både öppnandet av utställningen "Back to Sweden", på galleriet Steinsland Berliner, och två pop-up-klubbkvällar med den egna Paris-klubben Le Baron.


  Saraiva är just nu mest omtalad för att under de senaste månaderna har André fyllt gatorna i Los Angeles, New York, London, Venedig, Paris och Basel med affischer
  för sina drömkonserter.


  Projektet belyser gatukonstens kortlivade karaktär och konstnärskapets dagdrömmande aspekter. På galleriet Steinsland Berliner kommer André att ställa ut affischerna tillsammans med två skulpturer föreställande nattklubbar. Tillsammans skildrar verken samspelet mellan fantasi och verklighet inom musik och nattliv.


  Utställningen "Back to Sweden" invigs lördagen den 24 augusti på Steinsland Berliner, Bondegatan 70, och pågår till den 7 september (ons-fre kl 12-17, lör kl 12-16). Invigningen är mellan kl.18.00-20.00 reserverad för särskilt utvalda gäster och medier och öppnar därefter för allmänheten.


  Le Baron Stockholm Pop-up Club arrangeras på nattklubben V den 24 och 26 augusti.


  Om Le Baron
  Le Baron är den lilla nattklubben med det stora ryktet. Med André Saravia som grundare är Le Baron den mest populära klubbadressen i Paris, London, Tokyo och New York. Utöver klubbverksamhet anordnar Le Baron exklusiva event världen över i form av pop-up-klubbar.


  Om Gallery Steinsland Berliner
  GSB grundades 2008 av Jeanette Steinsland och Jacob Berliner som en plats för unga, samtida konstnärer att ställa ut sina verk. Finsta, Timo Vaittinen, Jacob Beskow, Nadine Byrne, Lisa Jonasson och Danilo Stankovic är några av de som hittills har ställt ut sin konst på GSB.


  0 0
 • 08/19/13--03:16: Kaah på Debaser Medis

 • Efter två hyllade och utsålda spelningar i sommar och det bejublade nya albumet "Matcha din look" är det nu klart att Kaah spelar i Malmö, Göteborg och Stockholm i höst.


  Konserten på Mosebacketerrassen i Stockholm i sommar fick full pott i DN där Mattias Dahlström tyckte Kaah var fenomenal i sin comeback och utsåg honom till Sveriges störste soulartist. SVDs Stefan Thungren skrev "Det är så här Prince borde ha låtit på Skeppsholmen i söndags".


  Singeln "Vill bara leka mer" släpptes i mitten av februari 2013 och utsågs direkt till "veckans bästa add" av Musikguiden i P3 och SVT:s PSL skrev att "redan med första singeln från den oerhört efterlängtade kommande skivan visar han det svenska popgardet var hitskåpet ska stå".


  Kaah har innan det längre uppehållet gett ut fem album varav fyra under namnet Kaah: Kaahlender, Soulrebell, Beats, melodier & Baby Kaah och Jideblasko International. Han stora hit "Dom tittar när jag dansar" från 2001 är nog den låt vi minns bäst tillsammans med den oerhört vackra låten "Innan du går" från plattan "Jideblasko International".


  Här kan du se Kaah i höst:

  Malmö, Debaser den 28 september
  Stockholm, Debaser Medis den 11 oktober
  Göteborg, Pustervik den 12 oktober


  För biljetter se www.blixten.se


  Sagt om sommarspelningarna och nya skivan "Matcha din look":
  "Skönt att du är tillbaka Kaah, detta hade vi saknat. Ta aldrig en paus igen."
  Betyg 5 av 5 GP


  "Ett förträffligt funkalbum"
  Betyg 4 av 5 Expressen


  "Matcha din look" är rent musikaliskt en glödande och renodlad kärleksförklaring till analog soul, funk och r'n'b. Få andra svenska artister kan sjunga "baby" som Kaah. Eller namndroppa Teena Marie i en text utan att det blir krystat."
  Betyg 4 av 5 Aftonbladet


  "Kaahs röst är som vanligt det viktigaste instrumentet i produktionen, där den bärande tonen är den karaktäriserande sammanflätningen av lust, melankoli och dansglädje."
  Betyg 6 av 6 Nöjesguiden


older | 1 | 2 | (Page 3) | 4 | 5 | .... | 36 | newer